Jarig Crescendo vermaakt winkelend publiek

Gekleurde bladeren aan de bomen en een zacht schijnend zonnetje maakte zaterdag 10 oktober tot een heerlijke herfstdag. Muziekvereniging maakte dankbaar gebruik van deze entourage en stelde zich op rond De Pomp in het centrum. Twee uur lang werd het winkelend publiek getrakteerd op vrolijke klanken. Zowel de leden van de harmonie als de slagwerkers lieten van zich horen.

IMG_0901

Crescendo bestaat 85 jaar en liet mede om deze reden van zich horen, dit keer met een ouderwets straatoptreden in het dorpshart. Gekozen was voor een repertoire met oude bekende nummers. Voor de allerlaatste keer kwam het meeslepende Vive la France voorbij en werd er uit volle borst Adéle in Concert gespeeld. Gedragen muziek, Londonderry Air en Intermezzo zong rond op het plein en een pittig marsje kon natuurlijk niet ontbreken. De slagwerkafdeling speelde hun melodische werken waaronder het klinkende Mambo! Kinderen stonden met open mond te kijken en stil staan was haast onmogelijk, met deze opzwepende muziek.

Er is een tijd geweest dat de bezetting van de muziekvereniging groter was. Momenteel worden alle instrumentgroepen bespeeld, maar er is behoefte aan wat versterking. Mensen die al een muziekinstrument bespelen of dit willen leren bij Crescendo zijn van harte welkom. Even binnenlopen tijdens een repetitieavond voor een indruk of informatie kan altijd! De harmonie repeteert op maandag van 19.30 tot 21.30 uur en de slagwerkers op donderdag van 19.30 tot 21.30 uur in verenigingsgebouw De Drempel, Mgr. Van Leeuwenlaan.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s