Koffieconcert onder leiding van Louis de Blieck

HILLEGOM – In verenigingsgebouw De Drempel, Monseigneur Van Leeuwenlaan, geeft muziekvereniging Crescendo een koffieconcert. Zondag 22 oktober klinken vanaf 12.00 uur de eerste klanken onder leiding van nieuwe dirigent Louis de Blieck. Toegang is vrij.
Met aanvang van het nieuwe seizoen is muziekvereniging Crescendo een andere weg ingeslagen. Dirigent Louis de Blieck al bekend door zijn werk bij de slagwerkgroep van de vereniging heeft de taak op zich genomen de afdelingen harmonie en slagwerk samen te voegen. Voordat dit zover is zet hij eerst de puntjes op de i zodat beide afdelingen elkaar kunnen versterken. De Blieck heeft veel dirigeerervaring en heeft de kracht de muzikanten allemaal dezelfde kant op te laten kijken. Dit is te horen aan de muziek. Crescendo is groeiende. Dat met een klein groepje muzikanten een klinkend resultaat neergezet kan worden is te horen tijdens het koffieconcert.
De slagwerkgroep en harmonie trappen gezamenlijk af en wisselen elkaar daarna af met goed in het gehoor liggende nummers. Voornamelijk lichte muziek wordt ten gehore gebracht. Er is deels terug gegrepen op nummers die al eens eerder ten gehore zijn gebracht aangevuld met swingend werk gearrangeerd door De Blieck zelf. Louis de Blieck drukt een duidelijke eigen stempel op de uitvoering van de muziek en wil het resultaat graag met het publiek delen. Crescendo laat graag van zich horen en hoopt op veel luisteraars! Muzikanten, beginnend of gevorderd, zijn natuurlijk ook van harte welkom om kennis te komen maken met deze nieuwe dirigent. Mogelijkheden om mee te spelen in het orkest zijn altijd bespreekbaar.
 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s